Бира - стил

Модератор: Martin

Re: Бира - стил

Мнениеот Martin » 03 Май 2016, 21:33

Ники, с тая цитра за сухо трудна работа за Английска ИПА. Виж за Американски пейл ейл може. Ама ИБУто и началната плътност по докарва за AIPA.
carpe cervisiam
Аватар
Martin
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 1062
Регистриран на: 29 Юли 2014, 16:16
Местоположение: Сливен

Re: Бира - стил

Мнениеот brokenerror » 09 Май 2016, 11:30

Готови за бутилиране!
IMAG1281.jpg


Остатъчна захарност 2,2 ( възможно ли е толкова да е) Измервах с два различни захаромера..
По мои сметки това прави около 6,1% алкохол..
Добавих по 5 грама на литър, за газировка, дано не се окаже малко!
В бирата била истината - там се раждала мъдростта, аз ли? Аз все прост си стоя :)
Аватар
brokenerror
Много приказва, малко вари
Много приказва, малко вари
 
Мнения: 71
Регистриран на: 10 Апр 2013, 20:18
Местоположение: Раковски

Re: Бира - стил

Мнениеот brokenerror » 09 Май 2016, 11:45

Захар, 5 грама захар, на литър!
В бирата била истината - там се раждала мъдростта, аз ли? Аз все прост си стоя :)
Аватар
brokenerror
Много приказва, малко вари
Много приказва, малко вари
 
Мнения: 71
Регистриран на: 10 Апр 2013, 20:18
Местоположение: Раковски

Предишна

Назад към Експерименти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта

cron