Gone with the wheat - American Wheat Beer

Модератор: Martin

Gone with the wheat - American Wheat Beer

Мнениеот Martin » 22 Авг 2017, 12:21

Количество във ферментатора: 21л
Начална плътност (OG): 1.045 (°P): 11.2
Крайна плътност (FG): 1.010 (°P): 2.5
Алкохол (ABV): 4.60 %
Цвят (SRM): 4.5
Горчивина (IBU): 23

Малц:
2.000 kg - Pale Ale (47.62%)
2.000 kg - Wheat Malt (47.62%)
0.200 kg - CaraRed (4.76%)

Хмел:
10.0 g Citra Pellet (11% Alpha) @ 60min
10.0 g Citra Pellet (11% Alpha) @ 15min
10.0 g Citra Pellet (11% Alpha) @ 5min


Еднотемпературно озахаряване на 65°C за 60мин

Дрожди:
Sigmund's Voss Kveik

Ферментация 35°C / 5 дни
carpe cervisiam
Аватар
Martin
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 915
Регистриран на: 29 Юли 2014, 16:16
Местоположение: Сливен

Назад към Пшенични бири

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта