молба за помощ-мелене на малц гр.София

Моля всички, които постват своя проблем тук да прочетат това http://forum.beer-bg.com/viewtopic.php?f=29&t=2773&start=20#p6204 и задължително да посочват поне следните параметри : Начален екстракт, тип дрожди, температура на ферментация, краен екстракт, околна температура. И да се опитат максимално точно да опишат параметрите на ситуацията си - количества зърно в кг. , мъст и бира в литри и т.н.

Модератор: Martin

Правила на форума
Моля всички, които постват своя проблем тук да прочетат това http://forum.beer-bg.com/viewtopic.php?f=29&t=2773&start=20#p6204 и задължително да посочват поне следните параметри : Начален екстракт, тип дрожди, температура на ферментация, краен екстракт, околна температура. И да се опитат максимално точно да опишат параметрите на ситуацията си - количества зърно в кг. , мъст и бира в литри и т.н.

молба за помощ-мелене на малц гр.София

Мнениеот galaba » 27 Фев 2015, 15:01

Здравейте колеги: )Казвам се Николай и от скоро и аз се "зарибих" с варене на домашна бира.
Преди да започна доста изчетох във форума,но до момента така и не се "усмелих"
да пиша.Имам следното питане- има ли някой,който може да ми помогне с мелене на малц в гр.София,тъй като в бързината забравих да добавя мелене към поръчката към Виктор и за съжаление май няма да успея да направя варка през почивните дни :(
Благодаря предварително: )
galaba
Сам си вари, сам си пие
Сам си вари, сам си пие
 
Мнения: 1
Регистриран на: 10 Ное 2014, 14:12
Местоположение: гр.София

Назад към Помощ за проблеми

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта

cron