DV-10 тест

Модератор: Martin

DV-10 тест

Мнениеот mirix » 22 Апр 2016, 22:17

След варката извадих около 1,7 л. избистрена пивна мъст от утайките. Държах я в хладилника 2 дена. Имах останали от сайдера DV 10 и реших да заквася. Сипах на око малко от горе. След 2 дена имаше утайка по дъното и преместих уж за вторична ферментация. Премерих с рефрактометъра показваше 9 при начална плътност 11.5. В момента си тече ферментация ще дочакам да видим какво ще се получи.
Tуй е бира, тя не е гадна!
Тати има една болест, която го кара да пие бира.
Аватар
mirix
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 916
Регистриран на: 12 Окт 2012, 10:10
Местоположение: Горна Оряховица

Назад към Експерименти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта