Тиквена бира (Pumpkin Ale)

Модератор: Martin

Re: Тиквена бира (Pumpkin Ale)

Мнениеот Hristo » 07 Мар 2015, 22:46

Определено си прав - за такава бира подходящо е сирене, а не месо. Между другото моята с отлежаването (напълно в реда на нещата) става все по-добра. Даже ми харесва повече, когато не е изстудена в хладилник. Със сигурност от огромно значение е и сорта тиква. Аз използвах бяла тиква, която на вкус не беше много сладка. Онзи ден обаче пекох (за жената, за директна консумация) жълта тиква, уникално сладка... И понеже останаха едни 840 г, реших да ги вкарам днес по време на майшуването в белгийската си силна бира, за да засиля озахаряването. Да видим дали ще оставят някакви нюанси в бирата.
Hristo
Много приказва, малко вари
Много приказва, малко вари
 
Мнения: 99
Регистриран на: 06 Яну 2013, 16:29

Предишна

Назад към Експерименти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 10 госта